Astazi este: 26 Jan 2022 - 11:39:18

Sondaj Online

Sunteti multumiti de acest proiect?
DA - 77.4%
NU - 13.7%
Alt raspuns - 8.9%

Total votes: 146
The voting for this poll has ended on: 31 Dec 2018 - 00:00

Instituţia responsabilă de implementarea creditului

Unitatea de Implementarea Grantului Acordat de Guvernul Japoniei, creată prin Hotărîrea Guvernului nr. 896 din 25.08.2005 cu modificările și completările ulterioare este responsabilă de implementarea şi monitorizarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Republicii Polone, pentru domeniul industriei şi infrastructurii aferente acesteia.

Contacte:  Unitatea de Implementarea Grantului Acordat de Guvernul Japoniei 

Adresa

Blvd. Ștefan cel Mare și Sfînt 180, of. 811, Chișinău

Telefon

+373 22 23 85 74

Director executiv

Alexandru Ceban

Web Site

www.jnpga.md Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prezentarea generală

În scopul asigurării promovării eficiente a eforturilor Guvernului Republicii Moldova în vederea ajustărilor economice structurale, Guvernul Japoniei i-a acordat Guvernului Republicii Moldova un Grant în vederea susţinerii şi dezvoltării sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii în Moldova.

Mijloacele financiare sînt acordate în baza Acordurilor dintre Guvernele Republicii Moldova şi Japoniei, încheiate prin schimb de scrisori pentru fiecare din tranşe distinct.

Regulamentul privind desfăşurarea Programului de susţinere şi dezvoltare a sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, finanţat de către Guvernul Japoniei pentru promovarea eforturilor privind ajustările economice structurale este o declaraţie privind procedura de procurare în leasing, atât din sursele Grantului, cât şi din sursele Fondului Partener, a bunurilor în cadrul „Programului privind susţinerea şi dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii”, întru sporirea capacităţilor de producere şi modernizare a subiecţilor sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii din Republica Moldova.

Programul este destinat facilitării procurării în regim de leasing, de către subiecţii sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, a unui vast sortiment de echipamente de producere.

În cadrul Programului poate fi procurat doar Echipament nou de import, fiind exclus cel de origine autohtonă.

vid telfon vid Telefon : +373 22 29 67 18
               +373 22 23 85 74
Fax:
+373 22 29 67 19

E-mail :cebanalexandr@yahoo.com
Web : www.jnpga.md
Web :
www.mec.gov.md

vid

Creat de  VIKWEB 

MD-2004, Chişinău, Republica Moldova, bd. Ştefan cel Mare, 180, of. 811